Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

BLUEBERRY SUNDAY

blueberry frukost-blueberries

Färska blåbär och kall rismjölk. Åh, så gott! Ibland behövs inte mer än så.

Hoppas ni haft en fin helg! Jag ber om ursäkt för lite bloggtorka här de senaste dagarna. Om jag ska vara ärlig har jag varit helt slut sedan jag lämnade in bokmanuset i måndags. All stress och press släppte och sedan har jag varit helt tom i huvudet, inte kunnat få fram ett ord när jag satt mig vid datorn. Och dessutom har jag dragit på mig en dryg förkylning, känner mig helt under isen. Så idag försöker jag hjälpa mitt immunförsvar på traven och frossa i blåbär! Vad hittar ni på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!