Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

BLUEBERRY SUNDAY

blueberry frukost-blueberries

Färska blåbär och kall rismjölk. Åh, så gott! Ibland behövs inte mer än så.

Hoppas ni haft en fin helg! Jag ber om ursäkt för lite bloggtorka här de senaste dagarna. Om jag ska vara ärlig har jag varit helt slut sedan jag lämnade in bokmanuset i måndags. All stress och press släppte och sedan har jag varit helt tom i huvudet, inte kunnat få fram ett ord när jag satt mig vid datorn. Och dessutom har jag dragit på mig en dryg förkylning, känner mig helt under isen. Så idag försöker jag hjälpa mitt immunförsvar på traven och frossa i blåbär! Vad hittar ni på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind