Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Broste Copenhagen

broste-copenhagen-tallrik

broste-copenhagen

broste

Alltså jag är helt kär i mitt nya porslin från Broste Copenhagen! Jag sprang på det på stan förra veckan och fastnade för det direkt. Johanna föreslog att jag skulle sova på saken och fundera lite. Well, jag tror till och med att jag drömde om det på natten!

Så sen fanns det inte mycket val än att gå dit och köpa upp allt de hade. Har länge letat efter nytt porslin och detta är verkligen helt perfekt! Får dra ihop till en middagsbjudning snart så jag kan få duka fint med det.

Lyckan i små materiella ting alltså, ibland är den fin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • VAR? :)))

  Lisa 2016-03-04 23:36:22
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jag hittade dem på Snickarbacken 7 här i Stockholm, tror även de säljs på Illum eller andra inredningsbutiker 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-06 09:24:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!