Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Räkfrossa i kvällssolen

pick-nick stockholm blueberrypicknick sommar stockholm

När jag hade jobbat klart i fredags mötte jag upp Marcus för att fira fredag. Picknick stod på kvällens schema och vi gick till affären och plockade på oss paj, färska räkor, frukt, bär, choklad och massa mer. Sen åkte vi hem, packade en låda med alla godsaker och gick ut på gräset och satte oss.

Jag älskar att bo mitt på Gärdet med det stora gräsfältet precis utanför dörren. Ja, förutom mitt i högsommaren när gräset blommar för fullt och inte ens kan öppna fönstren. Men bortsett från just den perioden så är det helt underbart! Kvällssolen värme fortfarande, luftballongerna fyllde himlen och musik från en cirkus en bit bort tonsatte solnedgången bakom husen. En helt perfekt sensommarkväll och jag njuter verkligen av vädret just nu. Och visst smakar maten alltid lite extra gott när man äter utomhus?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!