Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

MIN FÖRSTA BOK!

anja-kokbok

Det här mina vänner är en stor dag för mig. Alltså STOR dag på riktigt!

Jag har precis lämnat in bokmanus på min första bok! Nyp mig!

Under våren och hela sommaren har jag planerat, tänkt, skrivit, testat recept, plåtat och pysslat med en himla massa hemlighetsmakeri och idag blev jag äntligen färdig!

Eller ja, det återstår förstås en massa jobb på förlaget, korr-vändor, lite kompletterande bilder, tryck och allt sånt. MEN manuset är färdigt och inskickat till förlaget och därmed är den största delen av mitt jobb gjort. Boken kommer i vår och jag kommer förstås hålla er uppdaterade med allt kul som händer fram tills dess. Som ni kanske kan gissa så är det en kokbok och jag är så glad att äntligen kunna dela med mig av detta till er!

(Okej jag inser att jag troligtvis använt fler utropstecken i detta inlägg än under hela 2015 hittills men det kan liksom inte hjälpas. EN BOK!)

Jag har nog inte riktigt fattat vad det här innebär än, det har gått så himla snabbt allting. Att få skriva en bok har länge varit en dröm och nu lever jag mitt uppe i den. Det är en sådan ära att ge ut en bok tillsammans med Nordstedts Förlag och jag är så tacksam att få jobba med alla proffs som finns där.

Min förläggare skrev nyss: Stort tack för manuset! Och unna dig nåt härligt idag, det är inte varje dag man skrivit klart sin bok!

Och det har hon ju helt rätt i! Så nu är det jag som fäller igen datorn, beger mig ut i solen och njuter av livet!

Foto: Charlotte Gawell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind