Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Kärleken till kallt kaffe

anja-forsnor islatte glass-taverna-brillo

Är det bara jag som tycker kallt kaffe är så mycket godare än varmt? Framförallt nu under sommaren. Massa is ska det vara och den ska serveras med sugrör, det är ett måste. Att inte alla caféer och fik serverar islatte är för mig ett under. Om de ändå har kaffe, mjölk och is så kan det väl inte vara så svårt att trolla ihop?

När vi ändå är inne på det tema is så måste jag tipsa om den här glassen från Taverna Brillo som jag åt igår. Salty caramel var helt löjligt god, kan vara den godaste glassen jag ätit på hela sommaren! Och ja, jag vågar faktiskt utnämna mig själv som en expert inom området efter sommarens gedigna glassintag.

Idag sitter jag parkerad vid datorn hela dagen och skriver så fingrarna glöder. Jag har en stor lämning på måndag och inspirationen flödar. Det här är såå kul! Snart ska jag berätta för er lite mer vad det handlar om men inte riktig än. Som en sann bloggare bygger jag upp nyfikenheten och förväntningarna ett tag innan, haha. Den som väntar på något gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind