Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

GREEN MORNING

green-smoothie smoothie

Söt och härlig grön smoothie fullpackad med energi och godsaker. Kroppen jublar!

Just nu är jag inne i en period när jag bara är sugen på smoothies, frukt och kalla grönsaker. Varm mat lockar inte alls! Jag intalar mig att det är kroppens (och lilltjejen i magen) sätt och säga vad den behöver. Jag försöker kompensera upp genom att slänga in spenat, ärtor och annat grönt i min smoothie så den inte bara består av frukt. Jag älskar gröna ärtor och tycker det är perfekt i smoothies, ger en härlig sötma och konsistens. Dessutom är ärtor en fin proteinkälla. Har ni testat?

Green morning
1 stort glas

3 dl kokosvatten
1 dl fryst spenat
1 dl fryst mango
1/2 dl frysta ärtor
1 banan
1/2 apelsin
1/2 pressad citron
1 tsk matchapulver
1 tsk honung

Mixa alla ingredienser till en slät och jämn smoothie. Servera och avnjut direkt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!