Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

BABY INSPO

baby-inspo

Just nu knarkar jag inredningsbilder på Pinterest. Jag har så mycket inspiration till vårt blivande lilla barnrum och det riktigt kliar i fingrarna. Nu vill jag bara sätta igång och måla, fixa och pyssla hela dagarna. Har inte helt bestämt väggfärg än men vi är inne på en matt grå ton, tycker det är så fint med vitt, rosa, gult och andra pastellfärger till det grå. Kommer dessutom passa bra in med resten av lägenheten.

Jag har blivit helt förälskad i dessa två barnsängar på bilderna ovan, den ena från Stokke (den som är helt rund som babysäng) och den andra från Sebra (oval). Visst är de fina? Jag gillar de vanliga klassiska spjälsängarna också men dessa känns väldigt praktiska i och med att man kan förlänga sängen i takt med att barnet växer.

De är ju ganska (läs: väldigt) dyra båda två, men åh! Drömma får man väl? 

Vilken gillar ni bäst? Är det någon av er som har eller har haft någon av sängarna hemma? Vore kul att höra vad ni tycker.

Bilder: Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!