Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Kvällssol, hummerpasta och citronläsk

parga

Mysigaste sättet att ta sig till mellan de olika stränderna i Parga är helt klart med badbåt.

johanna-parga

Fina Johanna i den obligatoriska semesterhatten.

parga-grekland

marcus

<3

parga-lichnos-beach

parga-water

Det här vattnet alltså, har ni sett något så turkost? Som i en pool!

fanta-lemon

Jag fick feeling och beställde in en Fanta Lemon. Åh, vilka barndomsminnen! Tror jag drack den varje dag när jag var i Grekland som liten. Söt och sliskig men samtidigt syrlig och fräsch. En riktig sommarfavorit trots att jag inte alls är så förtjust i läsk.

parga-city-beach

Kvällssol på terassen med utsikt över stranden nedanför vårt hotell. Det var helt vindstilla och träden stod helt perfekta på sin lilla kulle, nästan så jag fick känslan av att vi befann oss i en kuliss.

johanna

Efter en liten drink på hotellet var det dags för kvällens middag. Så här peppad var Johanna!

stefanos-parga

Vi begav oss till Taverna Stefanos uppe på berget som vi fått tips om. Kvinnan som ägde restaurangen berättade hela storyn om hur hon av en slump kom från Skottland till Grekland för massa år sedan, blev kär i  en grekisk man och blev kvar på Parga. Hennes man Stefano ger sig ut med båten och fiskar varje kväll för att de dagligen ska kunna servera färsk fisk på restaurangen och alla deras fyra barn jobbade även på restaurangen. Det är möten med sådana här personer och deras berättelser som etsar sig kvar i minnet en lång tid framöver.

lobster-pasta

Efter lite grekiska förrätter delade vi alla fyra på dagens fångst som bestod av en stor hummer och pasta till det. Mätta och belåtna avrunda vi kvällen och rullade hemåt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!