Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

FRI-YAY!

blommor-handel

Åh vad jag njuter av den svenska svala sommaren! Får man säga så? Eller jinxar jag kanske vädret då? Hur som helst passar detta mig så mycket bättre än all värmebölja och tropiska nätter just nu.

Jag var precis och tränade, första passet på över två veckor ska erkännas. Det var riktigt skönt att känna att det fortfarande fanns lite styrka i kroppen trots växande bebis! Trots att jag inte tränar lika regelbundet som tidigare är jag väldigt tacksam att kroppen fortfarande samarbetar med mig såhär i sjunde månaden, inget att klaga på än så länge.

Nu är jag på väg hem till Iman, vi har äntligen fått prover på våra produkter vi håller på att ta fram och det ser riktigt lovande ut! Jag har ju ännu inte berättat för er vad det är vi sysslar med men om ni är nyfikna kanske jag kan dela med mig av en liten bild här under eftermiddagen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!