ANJA FORSNOR

Home sweet home

anja-forsnor-parga

Godmorgon mina favoriter! Nu är vi hemma i Stockholm igen efter en helt underbar resa. Jag har verkligen njutit av att vara totalt ledig och av att bara koppla av de senaste tre veckorna men nu kallar verkligheten igen. Efter att ha bott i en resväska de senaste veckorna är det faktisk ganska skönt att komma hem till lägenheten igen, packa upp allting och bara vara. Sommaren är långt ifrån över och jag har så mycket roligt att se fram emot framöver. Som ni kanske märkte tog jag även lite semester från bloggen som inte uppdaterats riktigt lika flitigt den senaste veckan. Men nu har jag massor med härliga semesterbilder att dela med mig av så håll utkik här under dagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!