Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Värmebölja och båtliv

Varje morgon tar vi badbåten till olika stränder här runt om i Parga. Vi hade först tänkt att hyra bil men det är så mysigt att börja dagen guppandes på dessa små båtar. Dessutom är det riktig värmebölja här just nu och vi inbillar oss att det kanske fläktar lite mer på båten än i en bil i alla fall. Vi har lyckats pricka in den varmaste perioden på över 50 år så man orkar verkligen inte göra något mer än att bada hela dagarna. Men det är ju så härligt!

Värmen är kanske lite extra påtaglig för mig som är gravid.Just nu börjar lilla tjejen i magen verkligen ta plats och rör på sig som aldrig förr, så det blir inte mycket sömn för mig dessa dagar. Det var längesedan jag kände mig pigg och utvilad men bara tanken på att hon är här hos oss om tre månader gör det värt varenda liten sekund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!