Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Bananglass med svenska bär

bananglass-frukost frukost-sommar-nyttigt

Innan stormen drog in i lördags passade vi på att avnjuta en sista frukost på vår brygga. Vattnet låg helt stilla och solen värme, som att den visste att det snart var dags att ge plats för regn och blåst. Jag hade frusit in banan tidigare som jag tänkte använda till dessert men helt glömt bort. Så jag mixade den frysta bananen tillsammans med en skvätt havremjölk och en liten klick turkisk yoghurt och serverade med färska bär.

Jag kan inte bestämma mig om detta är en bananyoghurt eller bananglass – hur som helst är den löjligt god! Och jag gillar ju tanken med att äta glass till frukost, det är ju sådana friheter man får ta som vuxen. Såg förresten på Instagram att många av er testat mitt recept på frozen banana yoghurt med jordnötssmör, så kul att ni gillade det! Tagga mig gärna (@anjaforsnor) i bilderna så jag får ta del av era mästerverk – blir lika glad varje gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Mitra Javadi
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Sara Che
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson