Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Bananglass med svenska bär

bananglass-frukost frukost-sommar-nyttigt

Innan stormen drog in i lördags passade vi på att avnjuta en sista frukost på vår brygga. Vattnet låg helt stilla och solen värme, som att den visste att det snart var dags att ge plats för regn och blåst. Jag hade frusit in banan tidigare som jag tänkte använda till dessert men helt glömt bort. Så jag mixade den frysta bananen tillsammans med en skvätt havremjölk och en liten klick turkisk yoghurt och serverade med färska bär.

Jag kan inte bestämma mig om detta är en bananyoghurt eller bananglass – hur som helst är den löjligt god! Och jag gillar ju tanken med att äta glass till frukost, det är ju sådana friheter man får ta som vuxen. Såg förresten på Instagram att många av er testat mitt recept på frozen banana yoghurt med jordnötssmör, så kul att ni gillade det! Tagga mig gärna (@anjaforsnor) i bilderna så jag får ta del av era mästerverk – blir lika glad varje gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!