Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Sommardagar på Dalarö

lanthandel blommor-handel frukt-handel frukt blommor dalarö-lanthandel saft bullar dalarö-bageri

Medan solen fortfarande sken här ute i skärgården passade vi på att göra en liten utflykt in till byn och hamnen i Dalarö. Ett obligatorisk besök i Dalarö lanthandel fick det bli efter alla era tips! Vilken magisk liten butik, så fin och fylld med härliga råvaror. Kändes som att jag befann mig någonstans på den franska landsbygden. Efter vi botaniserat bland delikatesser, frukt och blommor i alla dess färger åt vi lunch några meter bort på Dalarö bageri. Här är så mysigt, en riktig liten sommaridyll.

Nu har vår skärgårdsvecka kommit till sitt slut och det är dags att packa ihop stugan och köra in mot stan igen. Vi har verkligen haft en helt fantastiskt vecka här ute och jag känner totala avkoppling och harmoni. Vi har redan börjat planera nästa sommar så smått och då kommer även vi ha en liten skrutt med oss… Känns ju helt overkligt men åh så mysigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!