Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Någon som varit i Parga?

kalymnos anja-grekland anja-kos

Drömmer mig tillbaka till en helt underbar resa när vi för två år sedan båtluffade i Grekland. Jag har spenderat fler somrar än jag kan minnas i den grekiska ö-världen och tröttnar aldrig på landet, maten och människorna där.

På måndag är det dags för årets Greklandresa, den här gången med Daniel och Johanna. Vi flyger till Parga och tänkte stanna där en vecka. Någon som varit där och har några smultronställen att rekommendera?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!