Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Hälsotrend från NY: Activated charcoal

activated-lemonade juice

En tydlig hälsotrend från USA är activated charcoal, alltså aktivt kol om man ska översätta det rakt av. Jag såg det i flera juicebarer där de blandar det tillsammans med kallpressade juicer och lemonader. Jag har aldrig sett sett det tidigare och var förstås tvungen att köpa en flaska med mig hem.

Aktivt kol används som ett motgift till organiska toxiner, kemikalier och gifter innan de kan orsaka skada i kroppen. Det sägs ta upp gifter som kan ge problem med matsmältningen, tungmetaller vi får i oss via maten samt även dämpa svullna tarmar och gasbildning.

Jag var lite osäker på huruvida det är lämpligt att dricka kol när man är gravid och innan jag hade hunnit läsa på om det så hade flaskan gått ut så jag hann aldrig smaka den. Den ser ju helt klart lite läskig ut men resterande ingredienser i juicen är ju goda. Någon som testat aktivt kol som vill dela med sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson