Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Premiärfiske

IMG_0504 anja-båtliv anja-fiskar anja-forsnor marcus

Härrom kvällen tog Marcus med mig ut för att fiska för första gången. Det var helt stilla på havet och kvällssolen värmde mellan träden. Jag som aldrig fiskat fick en liten crash-course i fiske och sedan satt vi där och väntade på napp. Otålig som jag är tyckte jag först det var ganska trist men efter en stund varvade jag ner och lyckades njuta av den tysta stillheten av att bara vara. Det blev ingen fisk men jag var lika glad för det, skulle nog tycka det var ganska läskigt med en fisk på kroken om jag ska vara ärlig haha. Men det säger vi inget om till min kapten förstås.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson