ANJA FORSNOR

Premiärfiske

IMG_0504 anja-båtliv anja-fiskar anja-forsnor marcus

Härrom kvällen tog Marcus med mig ut för att fiska för första gången. Det var helt stilla på havet och kvällssolen värmde mellan träden. Jag som aldrig fiskat fick en liten crash-course i fiske och sedan satt vi där och väntade på napp. Otålig som jag är tyckte jag först det var ganska trist men efter en stund varvade jag ner och lyckades njuta av den tysta stillheten av att bara vara. Det blev ingen fisk men jag var lika glad för det, skulle nog tycka det var ganska läskigt med en fisk på kroken om jag ska vara ärlig haha. Men det säger vi inget om till min kapten förstås.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!