Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Skärgårdsliv

sommarhus anjasommar-sverige maria-iris dalarö dinner marcus-johan räklåda-smådalarö-gård marcus-iris blommor sommar små-dalarö

I måndags tog vi båten på utflykt till Små Dalarö Gård för lunch. Åh vilket fint och härligt ställe precis vid bryggan, helt klart ett tips om ni har vägarna förbi. Jag åt en fantastisk räklåda till lunch, visst den den underbar ut? Precis när vi satt oss för att äta öppnade himlen sig och ovädret drog in. Åskan mullrade på och regnet öste ner – vi satt på verandan under tak och bara njöt. Jag tycker det är så mysigt med åska på något sätt, det är mäktigt när vädrets makter gör sig påmind. Jag minns det som att det åskade mycket oftare när man var liten, är det inbillning eller känner ni igen det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!