Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Frozen yoghurt med banan och jordnötssmör

peanut-nana-ice-cream bananglass

Den här frukosten blev betydligt godare än den såg ut! Att mixa frusen banan är perfekt både som glass och till frukost, jag blandade även ner turkisk yoghurt för att få lite syrligare och fräschare smak. Funkar lika bra att servera som härlig dessert eller mellis innan träningen.

Frozen yoghurt med banan och jordnötssmör
1 portion

1,5 fryst banan
1 dl turkisk yoghurt
1 msk jordnötssmör

topping:
1/2 banan
1 tsk kokosolja
1 tsk kanel

Mixa fryst banan och yoghurt med en stavmixer till en krämig konsistens. Mixa ner lite jordnötssmör och servera med banan stekt i kokosolja och kanel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Mitra Javadi
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Sara Che
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson