Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Hjälp sökes i barnvagnsdjungeln!

bugaboo

Jag avbryter semesterlunket och alla somriga bilder med ett litet rop på experthjälp. Ni som inte själva har småbarn eller tycker det här med barnvagnar är ytterst intressant får mer än gärna scrolla vidare och hoppa över detta inlägget. Det här med att vänta barn öppnar ju upp en hel värld av nya frågor man aldrig varit i närheten att fundera över tidigare.

Nu till själva frågan som alltså handlar om vilken barnvagn vi ska välja?

Jag har frågat alla våra vänner med små barn vad de tycker om sina vagnar och alla verkar tycka att deras är bäst, trots att det är helt olika vagnar. Det är ju förstås fantastiskt men hjälper inte mig så mycket, haha. Jag förstår att man värdesätter olika saker beroende på ens förutsättningar men för mig är det en djungel att veta i vilken ände man ska börja?

Många av mina vänner har Bugaboo och deras vagnar verkar ju både praktiska och bra. Dessutom är de snygga, och ja – det är ju en bonus! Vissa lobbar för Bugaboo Donkey (extra förvaring!) medan andra föredrar den lite smalare och nättare Bugaboo Buffalo. Eftersom en vagn kostar en mindre förmögenhet vill vi gärna känna att vi gör rätt val, den ska ju ändå användas i stort sett varje dag några år framöver.

Så en vädjan till alla proff där ute, hjälp en mama-to-be och kom med era ovärderliga tips. Vad ska vi tänka på när vi väljer vagn?

Bild: Pinterest / Theglitterguide.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!