ANJA FORSNOR

Lata dagar på västkusten

halmstad-strand

halmstad

Åh, vi hade en riktigt härlig sommardag i Halmstad igår. Dagen spenderades på stranden där vi mötte upp några vänner, badade och bara njöt av sommaren. Det är något speciellt med västkusten, håller ni inte med? Stockholm är fantastiskt men på sommaren saknar närheten till de långa ljusa sandstränderna som jag är uppväxt med i Skåne och längre upp längs västkusten. När matsäcken var slut och näsan började bli röd så begav vi oss inåt stan för att käka gott. Därefter mötte vi upp några vänner som också semestrade i stan och hade en riktigt härlig kväll!

Tidigt i morse vinkade vi adjö till västkusten och tog vi tåget norrut igen. Med ett litet stopp i Göteborg hann vi med en lyxig frukost på Clarion Post innan vi hoppade på tåget hem till Stockholm. Trots att det är lördag kommer kvällen mest gå åt till att tvätta, fixa och packa om för i morgon beger vi oss nämligen ut till Dalarö en vecka. Där har vi hyrt det gulligaste lilla stugan tillsammans med Johan, Maria och lilla baby Iris. Bloggen följer givetvis med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!