Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Kokosglass med ananas och kakao

go-coconuts cocnut-ice-cream

Jag gillar den här glassen av så många anledningar. Främst för att är den så fantastiskt god och len i konsistensen, nästan lite gräddig. Dessutom är den gjord på kokosmjölk vilket gör den helt vegetabilisk och laktosfri. Ni vet ju att jag älskar glass vid det här laget och jag gillar i stort sett all sorts glass som är god. Det viktigaste är att det är kvalitetsglass, gjord på de finaste av råvaror och med massa kärlek. Den här kvalar definitivt in där.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!