ANJA FORSNOR

Smoothie med vattenmelon, persika och hallon

smoothie-vattenmelon

Just nu är det mycket vattenmelon som gäller hemma hos mig. Helst vill jag äta det morgon, middag, kväll – får aldrig nog! Det sägs ju att alla goda ting är tre vilket jag utgick från i morgonens smoothie som blev alldeles perfekt söt och frisk i smaken. Som sommar i ett glas!

Smoothie med vattenmelon, persika och hallon
2 stora glas

1/2 liten vattenmelon
1 dl frysta hallon
1 fryst persika
is

Mixa allting till en härlig smoothie. Eftersom vattenmelonen i stort sett består av vatten så behövs ingen ytterligare vätska tillsättas. Jag hade några bitar persika i frysen men det går lika bra att mixa en färsk, tillsätt bara mer is så den blir riktigt kall och läskande.

Smoothie with watermelon, peach and raspberries. Mix 1/2 small baby watermelon with 0,4 cup frozen raspberries, 1 frozen peach and some ice. Add more ice if you are using fresh fruit and berries instead of frozen. Drink and enjoy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!