ANJA FORSNOR

Nu kör vi igång JDI Weekend!

anja-forsnor-picture

Äntligen är dagen här, om en liten stund öppnar hela JDI-området i Kungsträdgården. Solen skiner och lördagen kunde inte börjat bättre. Här är så fint nere, Nike har verkligen gjort ett grymt jobb med att rigga allting.

Om ni har vägarna förbi klockan 13.00 tycker jag ni ska stanna till i ELLEs monter och lyssna när jag pratar om mat och hälsa. Dessutom bjuder Blueberry på lite smakprov av snacks och gröna shots i samband med att jag pratar och det är först till kvarn som gäller. Ni hittar oss precis till vänster om Nike-shop nära scnenen.

Hela programmet för vår monter hittar ni här: Just Do It Weekend – helgens program >

Hoppas vi ses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!