ANJA FORSNOR

Renoveringsplaner

fönster inomhus

fönster

Inför lilla bebisens ankomst i höst är det en del som ska fixas här i hemmet. Som tur är bor vi redan i en ganska rymlig trea så vårt kära hemmakontor (läs: det rum där vi stänger in allt vi inte orkar ta tag i) ryker till förmån för barnrum. I hallen ska vi platsbygga förvaring vilket jag verkligen längtar efter. Finns ingenting jag avskyr mer än förvaringsmöbler, speciellt stora fula garderober. Däremot älskar jag ordning och reda så det ska bli skönt att få praktiska system för allting. Som tur är så är min kära pappa snickare så han kommer upp från Malmö för att hjälpa oss med allt.

Det rum som kommer bli barnrum saknar ytterfönster så därför tänkte vi bygga ett fönster mellan barnrummet och vårt sovrum så att det kommer in dagsljus. Har hittat lite inspirationsbilder och tänker mig något i stil med ovan. Vill inte bara att fönstret ska fylla en praktisk funktion utan även bli en snygg inredningsdetalj. Vad tror ni om det?

Bilder från Hemnet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!