Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Renoveringsplaner

fönster inomhus

fönster

Inför lilla bebisens ankomst i höst är det en del som ska fixas här i hemmet. Som tur är bor vi redan i en ganska rymlig trea så vårt kära hemmakontor (läs: det rum där vi stänger in allt vi inte orkar ta tag i) ryker till förmån för barnrum. I hallen ska vi platsbygga förvaring vilket jag verkligen längtar efter. Finns ingenting jag avskyr mer än förvaringsmöbler, speciellt stora fula garderober. Däremot älskar jag ordning och reda så det ska bli skönt att få praktiska system för allting. Som tur är så är min kära pappa snickare så han kommer upp från Malmö för att hjälpa oss med allt.

Det rum som kommer bli barnrum saknar ytterfönster så därför tänkte vi bygga ett fönster mellan barnrummet och vårt sovrum så att det kommer in dagsljus. Har hittat lite inspirationsbilder och tänker mig något i stil med ovan. Vill inte bara att fönstret ska fylla en praktisk funktion utan även bli en snygg inredningsdetalj. Vad tror ni om det?

Bilder från Hemnet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson