Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Choklad med bacon och chips någon?

chocolate-from-ny

Jag vet inte om ni såg den här bilden jag la upp på min Instagram för någon dag sedan? Jag hittade den här chokladen på Wholefoods i New York och kunde inte motstå att köpa den! Choklad med… BACON! Och CHIPS!

Jag köpte den i present till M mest för att ha en anledning att köpa den. Jag trodde faktiskt han skulle kasta sig över den men den ligger fortfarande oöppnad i sin förpackning här hemma en vecka senare. Och jag måste ju erkänna att jag inte heller vågat testa den än, haha. Men tänker ändå att det inte är en helt orimlig kombo, sött och salt funkar ju! Någon som rent av testat den?

You gotta love America!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta