ANJA FORSNOR

Choklad med bacon och chips någon?

chocolate-from-ny

Jag vet inte om ni såg den här bilden jag la upp på min Instagram för någon dag sedan? Jag hittade den här chokladen på Wholefoods i New York och kunde inte motstå att köpa den! Choklad med… BACON! Och CHIPS!

Jag köpte den i present till M mest för att ha en anledning att köpa den. Jag trodde faktiskt han skulle kasta sig över den men den ligger fortfarande oöppnad i sin förpackning här hemma en vecka senare. Och jag måste ju erkänna att jag inte heller vågat testa den än, haha. Men tänker ändå att det inte är en helt orimlig kombo, sött och salt funkar ju! Någon som rent av testat den?

You gotta love America!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!