ANJA FORSNOR

Du är perfekt för just din graviditet

anja-forsnor3

Wow! Tack för all respons på mitt inlägg om graviditeten igår. Både här och på Instagram har ni kommit med så många kloka tankar och råd att jag blir alldeles tårögd. Jag tycker det är så fint att ni delar med er. Att vi delar med oss. Systerkärlek när den är som bäst ♡

Fortsätt gärna kommentera och diskutera i inlägget nedan, det betyder så mycket. Idag låter jag de här fina orden som Ulrika delade med sig av få eka i mitt huvud:

”DU är perfekt för just din graviditet. Du är unik, du har möjlighet att göra din graviditet optimal för dig och ditt barn.”

Ps. Det är en tillfällig bugg som gör att annonsen till vänster ibland täcker en bit av inlägget. Så störigt men förhoppningsvis är det löst snart. Tills vidare kan ni minskar fönstret i er webbläsare och göra det ganska smalt. Då försvinner annonsen vilket gör det lättre att läsa. Surfar ni i mobilen så slipper ni också annonsen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!