ANJA FORSNOR

Midsommar på Älgö

midsommar-anja-marcus

Hoppas ni hade en fin midsommarafton! Och förhoppningsvis njuter av en härlig midsommarhelg. Jag och M var vitklädda dagen till ära, så här såg vi ut! Hittade den här kaftan-klänningen i NY, känns som jag kommer leva i den hela sommaren. Så sval och skön!

midsommar

Vi firade ute på Älgö där Iman och Johan hade styrt upp en supertrevlig fest. Massa nya människor, god mat och det största dessertbord jag sett på länge.

anja elina midsommar

Jag och Elina i våra nybundna kransar. Blomsterkrans är ett måste på midsommar, dessutom är det så mysigt att sitta och pyssla ihop. I år gick jag ifrån mina vanliga färger och satsade på en romantisk i vitt, grönt och rosa. Jag och Elina drömde oss bort till ett liv som florister, tänk vad härligt det måste vara. 

tom-och-marcus

Pojkar med blommor i håret.

midsommar-saltis

Delar av dagens glada midsommargäng! 

anja-midsomma

Vi har verkligen haft en härlig midsommarhelg och igår var vi så trötta. Vanligtvis när jag inte dricker känner jag mig alltid så pigg och fräsch dagen efter! Men nu när jag är gravid är det verkligen inte samma sak. Är jag uppe sent, speciellt efter en hel dags (nyktert!) festande är jag heeelt förstörd dagen efter. Sov till halv tolv igår och jag kunde knappt hålla mig vaken under resten av dagen sedan. Och det hör inte till vanligheterna direkt. Men jag antar att jag får passa på att njuta av lite sovmorgnar, om några månader är de nog ett minne blott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!