ANJA FORSNOR

Glad midsommar!

midsommar

Glad midsommar mina fina läsare! Nu drar vi till Älgö på midsommarfirande med ett härligt gäng. Blommorna till kransen är med, regnjackan nerpackad och den vita klänningen är på. Det spelar ingen roll om det är 11 grader och regn – på midsommar är det klänning som gäller! Vädret får mig att drömma mig bort till förra årets midsommarfirande som nog var det bästa någonsin. Trots en kylig förmiddag sprack vädret upp och bjöd på sol framåt kvällen. Och soluppgången över mälaren var helt magisk som vanligt.

Sol eller ej – jag ser fram emot en härlig midsommar och ska njuta till fullo av denna lediga helg.

sverige midsommar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!