Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Godmorgon

nyc

essex-street

Världens gulligaste lilla takterass, håller ni inte med? Åh vad det är härligt att vara tillbaka i NY, insåg nog inte riktigt hur mycket jag saknat stan förrän jag kom hit och äntligen andas lite amerikansk luft igen. Idag vaknade jag tidigt, en kombination av lite tidsskillnad i kroppen plus en liten krabat i magen som varit vaken flera timmar. Nu tänkte jag bjuda med mitt sällskap här på lite frukost på stan, ser ut att bli ännu en solig och stekhet dag här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!