Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Next stop – New York!

new-york

Adios, nu är väskan packad för några dagar i New York. Jag åker över för att trendspana och reka massa ställen för några kommande projekt så det blir en hel del jobb. Men jag passar på att bo hos min bästa vän Desiré så jag kommer njuta massor av all kalitetstid med henne under tiden jag är där. Har inte varit i NY på 4 år så mycket har nog förändrats sedan jag var där. Ni får jättegärna tipsa om bra matställen, mysiga frukosthak och juicebarer jag måste testa. Ja, alla bra platser för en mat- och hälsonörd helt enkelt! Hit me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!