ANJA FORSNOR

Skärgårdsonsdag

stockholm

runmaro

morgon-sommar

runmaro-stockholm

Idag har jag och fotograf-Charlotte varit ute i skärgården och plåtat hela dagen till ett kommande projekt. Jag klev upp klockan 04.00 (!!) imorse för att en halvtimme senare ta emot Natalie som skulle hjälpa mig med hår och make innan det var dags att ta den tidiga båten ut till den här lilla skärgårdspärla till ö. Denna veckan pendlar vi mellan två olika locations där vi plåtar och idag samarbetade äntligen vädret med oss. Hurra!

Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Igår gick jag och la mig kl. 21.00, haha. Alltså innan ens solen hade gått ner! Tror nog aldrig det hänt innan. Nu ska jag planera och fixa inför morgondagen innan jag hoppar i säng. Ön fullkomligt blomstrade av gräs, björk och hassel idag – triss i allergi – så jag har varit snuvig hela eftermiddagen. Hoppas lite sömn ska göra susen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!