Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Vattenmelonshake

vattenmelon-smoothie

Idag är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Tror det är en kombination av pollenallergi, graviditet och alldeles för lite sömn de senaste nätterna som spökar. Allergin gör att jag vaknar helt svullen i ansiktet varje morgon, det är så jobbigt. Någon som känner igen sig? Jag brukar ta ganska tung allergimedicin i vanliga fall eftersom jag är så himla allergisk mot all typ av pollen, dvs. hela säsongen från vår till sensommar, men nu under graviditeten får jag hålla mig till receptfria varianter. Så alla tips på mirakulösa huskurer mottages tacksamt!

Nu till något annat, nämligen vattenmelon. Jag älskar vattenmelon och är så glad att det äntligen går att få tag på riktigt mogna och fina vattenmeloner till bra pris. Vattenmelon innehåller mycket C-vitamin och genom att äta en portion, cirka 150 gram, får du i dig den rekommenderade dagliga dosen av just C-vitamin. Dessutom innehåller den A-vitamin och B-vitamin samt mineraler som magnesium och kalium. Eftersom vattenmelon till 91 procent består av vatten är det den perfekta törstsläckaren under varma sommardagar.

Vattenmelonshake
1 glas

4 dl vattenmelon i tärningar
1 dl frysta hallon
1 dl kokosvatten
is

Mixa till en jämn och fin smoothie. Drick direkt innan den skiktar sig. Vill man ha en härlig melonjuice kan man sila den färdiga smoothien med en nötmjölkspåse eller saftsil.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!