ANJA FORSNOR

Harmonisk morgon hos lululemon

lululemon-showroom

Emine och Helena varvar ner efter passet.

Bästa starten på morgonen! I takt med att solen strålar trängde genom regnovädret så begav jag mig till lululemons showroom på Riddargatan. Tjejerna på lululemon athletica hade bjudit in mig, Julia, Jenny och Emine för en timmes yoga med underbara Josefine Bengtsson. Åh, vad Josefine är bra, kan verkligen rekommendera hennes pass för er som bor i Stockholm. Hon håller klasser på bland annat Yogayama och Urban OM. Jag kände mig så lugn och harmonisk efteråt, passet var precis vad jag behövde för att släppa all stress och press och verkligen komma ner i varv.

Efter yogan fick vi finfrukost från Pepstop som bestod av en supergod bovetesmörgås med cashewkräm och avokado och till det en kallpressad juice. Tack tjejer för att vi fick börja morgonen hos er!

På tal om lululemon så har jag hittat de PERFEKTA träningskläderna som passar nu under graviditeten i takt med att magen växer. Sitter i ett par av tightsen nu och jag har svårt att tänka mig att jag någonsin kommer ta dem av mig. Det är inga plagg speciellt anpassade för gravida så de passar förstås minst lika bra för den som inte är preggo. Ska visa upp alla mina nya favoriter här inom kort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!