ANJA FORSNOR

Dagens inspiration

under-the-same-sun-urbanears

Jag älskar den här färgkombinationen, så somrigt och fräscht! Idag har jag ett riktigt hektiskt schema, vet knappt hur jag ska få ihop min dag. Morgonen inleds väldigt harmoniskt med en yogaklass hos tjejerna på lululemon följt av en timmes massage på SugarMe. Jag hoppas det får mig att komma ner i varv och ger mig ett lugn jag kan bära med mig hela dagen.

Trots att jag har mycket att göra försöker jag alltid hitta små andrum i form av träning och återhämtning, det känns extra viktigt dagar som dessa. Just ja, nu funkar det att kommentera igen. Tjoho! Skulle vara jättekul att höra vad ni tycker om nya sajten och bloggformatet, släng gärna iväg en liten kommentar så skulle jag bli såå glad!

Hörlurar, Urbanears. Top, Under The Same Sun.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!