ANJA FORSNOR

Sol, hav och yoga

anja-forsnor-under-the-same-sun

Sol, hav och yoga. Den perfekta söndagen! 

under-the-same-sun-anja-yoga-elle

Linne, 649 kr, Under The Same Sun.

anja-forsnor-yoga

Mönstrad top, 649 kr, Under The Same Sun.

Jag älskar de här kläderna, både mönstret och passformen. Toppen sitter som en smäck och funkar både för sig själv eller som sport-bh vid lugnare träning som t.ex. yoga. Det vita långa linnet är så svalt och skönt, dessutom går ner över rumpan där bak vilket jag tycker är ett stort plus.

Jag har fixat en grym rabattkod till er på Under The Same Sun. Ni får 20% rabatt på hela deras sortiment när ni uppger koden ”ANJA” i varukorgen. Koden gäller i 3 veckor framöver.

Happy shopping!

anja-yoga-elle

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • ah, vilken toppen-rabatt! Har sedan jag började läsa din blogg länge sneglat på Under the same sun’s kläder men har än så länge inte blivit av att jag beställt, men nu kom ju ett perfekt tillfälle! 🙂 Hur upplever du att deras storlekar är?

    Önskar dig en fin måndag!
    Med vänliga hälsningar,
    Elisabeth

    Elisabeth 2015-05-25 10:42:00
    Svara
    • Svar på Elisabeths kommentar.

      Vilken perfekt tajming! 🙂 Jag tycker att de är ganska normala i storleken, i tights har jag S och i crop top har jag M. De är verkligen såå sköna! Det långa linnet har jag i storlek S, det är ganska stort i storleken så satsa hellre på en lite mindre storlek här än för stort. Hoppas du hittar något du gillar! 🙂 Kram!

      Anja Forsnor 2015-05-25 10:52:00
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!