ANJA FORSNOR

Fredag, sol och morgonträning

becore-anjaforsnor-elle

Godmorgon vänner och välkommen fredag! Nu har jag precis ätit lite frukost och ska ta en promenad i solen bort till morgonens träning på Be.Core. Det är med lite skräckblandad förtjusning om jag ska vara ärlig eftersom jag fortfarande har träningsvärk efter onsdagens Barre-pass. Men lite träningsvärk hindrar inte mig, tycker träning är det bästa sättet att väcka och få igång kroppen när jag känner mig stel.

becore-stockholm

Jag underskattar alltid hur tufft Be.Core verkligen är, det ser så ju lätt och roligt ut och men bara efter några sekunder blir jag påmind om den skakande smärtan i precis varenda kroppsdel. Det är liksom jobbigt direkt från första repetitionen och så fortsätter det genom hela passet.

anja-forsnor-becore

Så bra träning och verkligen ett grymt komplement till min övriga träning. Just nu kör jag PT-pass med Fannie på Kampsportslabbet, yoga med Jennie Liljefors på Altromondo Yoga och Be.Core när jag hinner med det. Det bästa av alla tre världar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!