ANJA FORSNOR

Barre på Stockholm Pilates Center

sthlm-pilates-barre

barre-sthlm-pilates-center

sthlm-pilates-center

Imorse var jag, Fannie och Sandra på hos Amelie på Stockolm Pilates Center. Amelie som är delägare, PT och instruktör på studion körde en timmes Barre med oss, något jag verkligen sett fram emot att testa.

Barre är en mix av balett, pilates och toning som tränar både överkropp, mage och lyfter rumpan (hurra!). Det brände rejält i både rumpa och lår, så mycket jobbigare än det såg ut att vara. Amelie var så snygg och graciöst i alla rörelser, själv hade jag lite svårare att plocka fram min inre ballerina, haha. Men det känns verkligen som grym träning, speciellt efter några gånger när man lär sig övningarna och verkligen kan ta ut sig.

Kan varmt rekommendera Stockholm Pilates Center för er som vill testa, riktigt fin och fräsch studio. Ser fram emot att träna flera pass där framöver.

Tack Amelie för en härlig morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] förtjusning om jag ska vara ärlig eftersom jag fortfarande har träningsvärk efter onsdagens Barre-pass. Men lite träningsvärk hindrar inte mig, tycker träning är det bästa sättet att väcka och […]

    Fredag, sol och morgonträning | Anja 2015-05-22 07:39:37 http://anja.elle.se/fredag-sol-och-morgontraning/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!