ANJA FORSNOR

10 tips för 10 km

anja-forsnor-elle-running

I det senaste numret av ELLE hittar ni mig där jag ger mina 10 bästa tips för att klara milen. Artikeln passar både dig som ska springa din första mil och dig som vill vässa tiden i löpspåret. Dessutom är ELLE nr 06 det snyggaste numret någonsin, hela tidningen har fått en rejäl ansiktslyftning under ledning Cia Jansson och Nina Oja som båda fått sätta sin prägel på sidorna. Och hela den grymma ELLE-redaktionen har förstås varit högt delaktiga. Jag har bläddrat genom tidningen flera gånger under helgen, den är verkligen helt magiskt fin.

Finns i butik nu, spring och köp!

Sport-bh, H&M. Jacka och shorts, Adidas by Stella McCartney.

Foto: Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!