Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Träning, spännande möten och dagspa

anja

Jag tänkte ta efter Elsa som så fint alltid sammanfattar sin kommande vecka. Jag tycker det är trevligt och få en liten inblick i vardagen, hoppas ni också gillar det! Så här ser planerna för min vecka ut just nu, en ganska typisk vecka i mitt liv skulle jag tro. Ja, förutom att jag inte alltid brukar gå på massage och till frisören varje vecka.

– Idag inledde jag morgonen med ett träningspass med Fannie och Sandra. Efter det åkte jag hem och lekte kontor. Oftast brukar jag sitta och jobba på olika caféer i stan men idag när regnet vräkte ner kändes det mysigt att sitta hemma. Jag har även bokat in en massagetid på DaySpa senare idag, måndagslyx!

– Imorgon ska jag och Iman jobba med vårt nya företag hela dagen. På kvällen ska jag möta upp Elina och gå på mingel med Make it last och Peak Performance.

– På onsdag ska jag, Fannie och Sandra till Sthlm Pilatescenter för att testa Barre. Ska bli så kul, hört så mycket gott om det. Någon som testat? Under dagen ska jag jobba med mitt hemliga projekt som verkligen börjar ta fart.

– Torsdag blir en fullspäckad dag, jag och Iman har flera spännande möten. Tänkte snart dela med mig av vad vi jobbar med, vore kul att få er input! På eftermiddagen ska jag på fototräff med Canon vilket jag verkligen ser fram emot, har inte fått tummarna loss att köpa den där nya kameran än. Hoppas på lite experthjälp!

– Fredag börjar med morgonträning, därefter ska jag hitta något mysigt ställe där jag ska parkera mig och datorn hela dagen. På kvällen ska vi på middag till Sandra, Micke och lilla Lea.

– På lördag ska jag lyxa till det med ett frisörbesök. Både klipp och en uppfriskning av färgen står på agendan. Så skönt! Lördagar är min helt lediga dag från allt jobb, håller tummarna för fint väder!

– Min söndag är fortfarande helt oplanerad och det njuter jag verkligen av. Oftast brukar jag förbereda lite jobb inför den kommande veckan eller fixa lite hemma.

Vad ska ni hitta på för skoj i veckan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Din blogg är så himla mysig och trevlig <3 Jag ska också lyxa till det med massage i veckan!

  Ida 2015-05-18 23:14:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Tack fina Ida, vad glad jag blir! Massagen igår var helt underbar, lovade mig själv att göra det till en vana. Vardagslyx (och samtidigt ta hand om kroppen) när den är som allra bäst. Ha en härlig dag!

   Anja Forsnor 2015-05-19 07:49:00
   Svara
 • Har bara provat barre via Youtube-videor hemma men ÄLSKAR det. Min favoritträningsform, tror jag. Skulle vara himla kul att prova att riktigt pass, så återkom med ditt omdöme så jag vet om Sthlm Pilatescenter är bra 🙂

  Sandra Lindström 2015-05-18 18:14:00
  Svara
  • Svar på Sandra Lindströms kommentar.

   Åh vad kul, nu blev jag ännu mer taggad! Hört att det ska bränna rätt rejält i rumpa och lår, det låter minst sagt lovande 🙂 Återkommer med rapport!

   Anja Forsnor 2015-05-18 18:29:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!