Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Långhelg, Let’s Dance, middagar och fina vänner

anja-forsnor-johanna-andersson

Hoppas ni haft en härlig långhelg. Det har jag verkligen haft, unnade mig till och med lite ledigt trots att röda dagar egentligen inte riktigt existerar i min kalender. Vi har faktiskt haft vänner hemma på middag torsdag, fredag och lördag. I fredags länsade Johanna och Daniel Urban Deli på delikatesser och kom över till oss.

Efter lite bubbel och alldeles för mycket god mat lämnade jag och Johanna killarna hemma för att bege oss till Let’s Dance-studion för en helkväll med TV4.

lets-dance

I lördags var Fannie och Kevin hos oss för att heja fram vår kära vän och kollega Sadibou som vann sin MMA-match i Superior Challenge i Malmö. Så grym!

Vi planerade även kommande träningsresor och fler spännande projekt. Tänk att jag för lite mer än ett år sedan kontaktade Fannie för att jag ville börja träna på Kampsportslabbet. Aldrig då hade jag kunnat ana vilka roliga saker vi skulle hitta på ihop, eller vilka fina vänner vi skulle bli. De små valen i livet – tänk vad stor skillnad det kan göra.

kevin-fannie

Jag har varit en god värdinna, vän och flickvän den här helgen (om jag får säga det själv) men en desto sämre bloggare. För hör och häpna – jag har inte tagit en ENDA bild på hela helgen, haha! Trots härliga och väldigt blogg- och instagramvänliga middagar här hemma har allt fokus legat på det sociala och mininalt på det digitala. Därför får ni hålla tillgodo med pixliga mobilbilder i det här inlägget, sorry.

Jag har faktiskt blivit väldigt bra (om det är något man kan vara bra på) att lägga bort mobilen vid middagar och när jag umgås med mina vänner. Tycker det är så tråkigt när halva sällskapet är uppslukade av mobilerna istället för att ta vara på tiden med varandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!