Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

En vanlig onsdag

anja-forsnor-alanya

Tack för alla kommentarer och idéer på blogginlägg, nu känner jag mig fylld med inspiration! Hörrni vad hände med vädret? Från att ha gått barbent varje dag kändes det som att skickas rakt in i oktober utan förvarning. Håll tummarna för att det vänder snart!

Denna dag har bara rusat iväg, förstår inte vart tiden tog vägen. Jag inledde morgonen på Kampsportslabbet där jag tränade med Fannie och Sandra. Efter det var jag på ett väldigt spännande möte som jag förhoppningsvis kan berätta om lite längre fram. Lämnade med en bra magkänsla och är spänd av förväntan!

Sen hängde jag lite med de härliga tjejerna på Lululemon och kramade lite extra på Klara som jag inte träffat på länge. När vi pluggade ihop sågs vi varje dag under två års tid, tänk vad lyxigt. Därefter gick jag och Iman till Reneé Voltaires nya butik Pepstop på Riddargatan där vi botaniserade och provsmakade allt som fanns att erbjuda. Jag köpte deras mandelmjölk med matcha, riktigt god. Tänkte försöka ge mig på och göra en egen variant, är helt insnöad på alla typer av krämiga nötmjölker just nu.

Nu tänkte jag snart svänga ihop lite middag, tror det får bli spenatpaj ikväll. Återkommer med recept om den blir så lyckad som jag tänkt mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!