Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Vad vill ni läsa om?

anja-forsnor

Bästa ni! Jag älskar när ni kommenterar och är delaktiga i bloggen. Den senaste tidens intensiva jobb och brist på tid i köket gör att det står helt still i mitt huvud. Jag har så mycket jag vill skriva om och samtidigt får jag hjärnsläpp varje gång jag ska påbörja ett inlägg.

Så nu tänkte jag ta lite experthjälp från er. Vad vill ni läsa om i bloggen? Vill ni ha mer recept och fokus på mat? Mer eller mindre träning? Mycket bilder eller text och tankar? Mer inblick i min vardag?

Hit me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Instämmer för övrigt med Louise, älskar alltid inlägg om ”en matdag i mitt vardagsliv” typ. 🙂

  Sandra Lindström 2015-05-13 18:15:00
  Svara
 • Förutom recept och tips på bra och enkel mat i farten, som många redan har skrivit, vore det kul att höra vartifrån du får inspiration, tex vilka bloggar och instagram-konton du följer, bra böcker och tidningar etc.

  Tack för en inspirerande blogg!

  /Eva

  Eva 2015-05-13 17:30:00
  Svara
 • Mer av allt!!

  Emelie 2015-05-13 13:10:00
  Svara
 • Älskar din blogg och skulle vilja se mer av mat (dvs recept och kost) och andra hälsoråd! 🙂

  Filippa 2015-05-12 22:01:00
  Svara
 • Mer recept! Gärna mer matiga recept och brödrecept. Tycker att sådana recept är lite roligare än t.ex. smoothies 🙂 Ska prova de där pirogerna i helgen, de ser jättegoda ut!

  emily 2015-05-12 22:01:00
  Svara
 • Älskar din blogg precis som den är men mina favoriter är kost, recept hälsotips i allmänhet. Fortsätt som du gör, du är en stor favorit. Kram på dig bästa Anja! Hanna

  Hanna Karlsson 2015-05-12 20:11:00
  Svara
 • Jag förstår att du vill ha lite mer konkreta tips men rent spontant känner jag – fortsätt PRECIS som du gör! Jag älskar, älskar, älskar din blogg och det är min favoritstund på kvällen då jag nytränad och nyduschad får sätta mig i soffan och läsa den. Känns som världens bästa present när jag varit bortrest och inte kollat nätet och får flera dagars uppdatering på en och samma gång. 🙂

  Emma 2015-05-12 19:35:00
  Svara
 • Jag håller med Silja nedan, gillade också inlägget om hur en ”vanlig matdag” ser ut för dig. Älskar alla roliga recept etc, men har lite svårt att få ihop mina dagar med bra mat som håller mig mätt och får mig orka med träningen – speciellt som jag gärna skulle vilja minska i fettprocent. Att hitta den där balansen att äta lagom mycket och känna sig nöjd, pigg och stark är nog min största utmaning, och vore jättekul att läsa om övergripande kostråd – och så klart ideer till träningspass, backintervallpasset var fantastiskt hemskt! 🙂 Tack för en grym blogg och mycket inspiration!

  Louise 2015-05-12 14:47:00
  Svara
 • Mer recept och tips på nyttiga ingredienser. Och vad dom gör för gott med kroppen 🙂 Du är tummen upp!

  Nu undrar jag om du kan rekommendera någon god mjölk att ha i kaffet då jag skall sluta med komjölk.

  Veronica Sundberg 2015-05-12 12:37:00
  Svara
 • Recept, helst tips på vad man kan äta till frukost. Bra yoghurtar, bra bröd (som helst inte är för dyrt) och vad man ska kolla efter och undvika när det kommer till t.ex. bröd, yoghurt, mjölk, juice och såna saker! Älskar din blogg för övrigt! 🙂 Kram! Mickaela

  Mickaela 2015-05-12 12:10:00
  Svara
 • Jag ser också gärna mer recept, speciellt luncher/middagar. Sen gärna även inslag från hur din vardag ser ut, modetips (både på sportkläder och ”vanlig”) samt lite mer tankar kring träning och hälsa (gärna olika typer av träning – yoga, styrketräning, kondition), vila/återhämtning. Skulle också gärna se ett inlägg om vad en kan göra dagen/dagarna mellan att man tränar. Jag har, som student, svårt att hitta något roligt att göra mellan de dagar jag går på pass/grupppträning. Så typ något återhämtningsrelaterat eller roliga vardagsmotionstips. Gillade ditt inlägg från Turkiet om ”comfort zone” och gå utanför den. 🙂

  Elisabeth 2015-05-12 11:06:00
  Svara
 • jag tyckte mycket om inlägget när du visade hur en dag kan se ut för dig i matväg – gärna mer av det, kanske även med lite info hur du ”laddar” inför träningen! plus recepttips pa mellanmal, tycker alltid alltid det är sa svart att variera med snacks! nötter, torkad frukt etc. finns ju alltid, men lite nytt inspo vad man kan äta när man blir smahungrig eller bara vill hala blodsockret uppe hade varit kul! tack för en fin blogg 🙂

  silja 2015-05-12 11:02:00
  Svara
 • Jag älskar recept och även hälsosamma tips i vardagen, små förändringar man kan göra osv. Jag läser gärna lite längre texter emellanåt, också!

  Sandra Lindström 2015-05-12 09:17:00
  Svara
 • Jag tycker att din syn på träning är både hälsosam och inspirerande, så jag vill gärna se mer av övningar och hur du tränar, men även tankar och funderingar kring träning. Tack för en toppenblogg! 🙂

  Hanna 2015-05-12 08:56:00
  Svara
 • älskar recepten 😀

  Amanda 2015-05-12 08:53:00
  Svara
 • Frukostar och middagar både från din vardag och recept hade varit kul! 🙂

  Lisa 2015-05-12 08:50:00
  Svara
 • Jag vill gärna se lite mer mat och enklare men goda recept, behöver mer inspiration 🙂
  Sen har jag tänkt på att det finns så många bra matställen i stockholm som jag inte alls har koll på, går bara till mina vanliga ställen då folk kommer på besök istället för att pröva något nytt. Var köper du de lite ”ovanligare” ingredienserna som inte finns på coop.
  Sen gillar jag mixen av träning, vardag och bilder som du har, den är bra!

  ElinBd 2015-05-12 08:11:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!