Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

”Det var länge sen jag mådde så här bra!”

kevin-arroyo-anja-forsnor-fannie-redman

Några av de mail som strömmat in efter vår träningsresa. Ni anar inte hur mycket det värmer att läsa dessa ord. Tack ♥

Ett STORT TACK för denna fantastiska resa som ni anordnade för oss!

Jag känner mig så fylld med inspiration, träningsglädje, laga-mat-glädje – you name it. Ni alla har varit väldigt givande att prata med och jag har fått några riktiga ”aha”-upplevelser som jag verkligen tar med mig. Skitkul har det varit rent ut sagt!

Kramar Sanna 

~

Hej Anja!

Jag har länge tänkt att jag vill åka på en träningsresa, men har inte hittat ett forum och koncept som känts helt rätt. Sen kom min syster med den här resan tillsammans med dig och Kampsportslabbet. WOW, vilken underbar resa jag har haft! Det var länge sen jag mådde så här bra!

Så egentligen vill jag bara säga ett STORT tack till dig och allihopa såklart. Jag tycker ni har skött allting grymt bra och jag ser så fram emot att få sätta igång min vardag nu med alla tränings- och kosttips ni kommit med den här veckan.

En kram till dig och hoppas vi hörs snart igen!

Olivia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!