ANJA FORSNOR

Mycket jobb och ingen semester

palm

alanya

Hej från Turkiet! Jag har ju inte hunnit uppdatera er sedan vi kom hit, sorry! Efter en minst sagt händelserik resa i tisdags kom vi äntligen fram till vår lägenhet i tisdagskväll. Sedan dess har vi haft fullt upp med att fixa och förbereda allt inför lördag när träningsresan drar igång. Jag njuter av att jobba i värmen men det är verkligen ingen semester, massa att bocka av på vår to-do-list här nere samtidigt som allt mitt vanliga jobb rullar på som vanligt. Jag håller med vad Emma skrev om det här med jobbresor för någon dag sen. Hur härligt det än kan se ut är det faktiskt jobb och det resulterar ofta i längre dagar och mindre sömn än vanligt Jag klagar verkligen inte, men man hinner knappt med hälften av det man önskade när man väl är iväg.

Idag tog jag mig tid för både ett och två dopp i poolen mellan alla mail och ärenden, var riktigt svalkande och skönt. Om någon timme kommer Fannie och Kevin och imorgon ska vi sätta de sista detaljerna inför all träning här nere. Vi hörs snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!