Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Mycket jobb och ingen semester

palm

alanya

Hej från Turkiet! Jag har ju inte hunnit uppdatera er sedan vi kom hit, sorry! Efter en minst sagt händelserik resa i tisdags kom vi äntligen fram till vår lägenhet i tisdagskväll. Sedan dess har vi haft fullt upp med att fixa och förbereda allt inför lördag när träningsresan drar igång. Jag njuter av att jobba i värmen men det är verkligen ingen semester, massa att bocka av på vår to-do-list här nere samtidigt som allt mitt vanliga jobb rullar på som vanligt. Jag håller med vad Emma skrev om det här med jobbresor för någon dag sen. Hur härligt det än kan se ut är det faktiskt jobb och det resulterar ofta i längre dagar och mindre sömn än vanligt Jag klagar verkligen inte, men man hinner knappt med hälften av det man önskade när man väl är iväg.

Idag tog jag mig tid för både ett och två dopp i poolen mellan alla mail och ärenden, var riktigt svalkande och skönt. Om någon timme kommer Fannie och Kevin och imorgon ska vi sätta de sista detaljerna inför all träning här nere. Vi hörs snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind