ANJA FORSNOR

Mot värmen!

Alanya-Anja-turkiet

Om några timmar befinner jag mig på planet till Turkiet. Jag och M åker ner idag och på torsdag kommer Fannie och Kevin ner så vi kan förbereda allt på plats. Sedan landar 20 träningssugna deltagare på lördag och då sätter allt igång på riktigt!

Försommaren har kommit på riktigt i Alanya och temperaturen ligger runt 22 grader, helt perfekt för en träningsresa. Håll tummarna för att allt bagage kommer fram, haha. Vi reser med fyra (!!) fullpackade väskor fyllda med produkter från våra generösa sponsorer som hjälper oss att göra vår träningsresa till den bästa. Vi landar ganska sent ikväll så vi hörs när jag är på plats i lägenheten. Ha en härlig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Http://isabyl.devote.se

    Så himla jäkla härligt och kul!! ha det underbart nu!

    ISA 2015-04-28 23:44:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!