ANJA FORSNOR

4 fräscha favoriter!

coconut water drinks

Tänkte dela med mig av några av mina dryckesfavoriter för tillfället – 4 fräscha favoriter!

Pukka Organic Aloe Vera juice – ekologisk och kallpressad Aloe Vera juice full av nyttiga fibrer och näring. Denna blandar jag i ett glas citronvatten eller mixar ner i min morgonsmoothie. Inte så gott men en riktig bästis för magen och tarmarna.

Karma Kombucha – en ny favorit som jag sprang på här i veckan. Kombucha utan kolsyra (hurra!) med smak av grönt te, helt raw och eko. Kombucha är ett te som fylls med vitaminer, nyttiga bakterier och antioxidanter genom en jäsningsprocess. Lugnande för magen och matsmältningen, en stor favorit inom yogakulturen.

White knight – drycken bygger på samma formel som vätskeersättning med en tillsatt smak av kaktus. Den återställer kroppens vätskebalans på ett helt naturligt sätt, perfekt efter ett hårt träningspass eller för att lindra baksmällan.

Isola bio organic coco – det närmaste man kan komma att dricka kokosvatten direkt ur en nöt. Helt klart det godaste kokosvattnet jag vet! Naturens sportdryck som återfuktar kroppen på ett naturligt sätt och är min bästa törstsläckare i alla kategorier. Om ni hittar denna, köp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • En får alltid så mycket finurliga tips och idéer på din blogg, älskar det!

  linnéa 2015-04-20 14:28:00
  Svara
 • Vart hittar man aloe vera juicen? 🙂

  Jessica 2015-04-18 19:36:00
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   I de flesta hälsokostbutiker som säljer Pukka! Finns även på flera sidor på nätet om du söker efter den 🙂

   Anja Forsnor 2015-04-19 00:20:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!