ANJA FORSNOR

Sunday runday!

running

Sunday runday! Hur går det med löpningen? Är det någon av er som fortfarande håller igång efter utmaningen vi körde i mars månad? Nu har jag precis kommit hem efter en härlig långfrukost med fina vänner på Urban Deli. Ska jobba ikapp lite inför veckan nu innan jag ger mig ut på ett träningspass. Vad tränar ni idag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag springer numera ca 2 gånger i veckan, 7-8 km per pass. Så glad över utmaningen, det fick mig verkligen att utmana mig själv och komma igång!

  Karin 2015-04-13 09:37:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Vad härligt Karin, så glad jag är för din skull! Ibland behöver man en liten extra push för att övervinna tröskeln, när man väl är igång sen är det så mycket lättare att bara köra på. Keep on running!

   Anja Forsnor 2015-04-13 15:54:00
   Svara
 • Idag blir det lång härlig yoga för min del! 🙂

  Ida 2015-04-12 15:33:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!