Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

FRI-YEH!

anja-forsnor-picture

Redan fredag – alltså vart tog den här veckan vägen?! De senaste dagarna har varit så roliga och det händer så mycket spännande saker just nu. Igår var det fullt ös från morgon till kväll men jag njuter verkligen av varenda sekund! Än så länge är mycket hemligheter men jag lovar att dela med mig till er så snart jag kan.

Alltså jag har sådan träningsvärk idag efter att ha tränat med Fannie igår. Vi körde mycket statisk träning och det var varken speciellt flåsigt eller tungt men det känns idag kan jag lova. Det gör ju till och med ont när jag sitter ner, haha!

Nu ska jag försöka plocka ihop mina ömma kroppsdelar och ge mig iväg till dagens första möte som jag verkligen sett fram emot. Senare i eftermiddag ska jag möta upp Beata för att plåta lite till en artikel jag skriver på för ELLE, ska bli så kul! Hoppas ni har en härlig fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Låter härligt och spännande, ser fram emot att höra mer om dina hemligheter. Trevlig helg Anja! 🙂

    Hanna / www.hurbrasomhelst.se 2015-04-10 12:04:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind