ANJA FORSNOR

Så här tänkte jag spendera min eftermiddag

vita-coco-cafe-latte

Jag kommer precis från en inspirerande lunch med Lina på Biofood där jag fick med mig lite spännande nyheter. Bland annat den här drycken från Vita Coco som jag var tvungen att testa direkt. Islatte gjord på kokosvatten, espresso, kakao och mjölk. Ja, men ni hör ju – lite för bra för att vara sant. En riktig fullträff för mig som älskar iskaffe, tycker det är så mycket godare än alla typer av varmt kaffe. Håll utkik efter den i butik!

Senare i eftermiddag ska jag ta en promenad med Lisa som skrivit boken Bli vän med din PMS. Lisa och jag träffades i somras när hon höll på med research till sin bok och nu har jag ett fint signerat exemplar här hemma. Jag är faktiskt med på ett litet hörn i boken där jag och Lisa tipsar om recept och livsmedel som är extra bra för att lindra sina besvär. Kan varmt rekommendera boken till alla tjejer som lider av PMS, eller som en fin present till någon i sin närhet som gör det.

Jag känner igen mig i så himla mycket av det Lisa beskriver och det är så skönt och befriande att någon äntligen vågar prata om detta. Det är så lätt att man känner sig ensammast i världen när PMS-monstret väl slår till.

Hur tänker ni kring PMS, är det något ni brukar prata med era vänner om?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej
  Ja, ibland pratar vi om det. Det verkar som alla kvinnor lider av PMS i någon utsträckning. Personligen tycker jag humörsvängningarna är värst. Man kanske ska kolla in boken. 🙂

  Carro 2015-04-09 20:53:00
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Jag håller verkligen med dig, det är så jobbigt med humörsvängningar. Framförallt när man själv märker det men ändå inte kan göra något åt det. Tycker verkligen du ska spana in boken, massor med bra tips. Ha en fin lördag! 🙂

   Anja Forsnor 2015-04-11 12:31:00
   Svara
 • Har du läst de fina kokböckerna vi har i inlägg idag?

  http://finastemattan.blogspot. 2015-04-08 14:39:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!