ANJA FORSNOR

Banana nice cream

Glass till frukost? Oh yes!

Banana nice cream
2 portioner

3 mogna frysta bananer
2 dl frysta jordgubbar

Gör så här: Mixa den frysta frukten och bären med stavmixer till en glassig konsistens. Servera direkt och toppa med din favoritmüsli, färska bär, kokos eller frön. Basen är fryst banan, sen kan du smaksätta med vilken annan fryst frukt eller bär du vill. Tips! Ta ut frukten ur frysen några minuter innan du ska mixa så du inte förstör mixerbladen.

bananicecream

_
Translation:
Ice cream for breakfast? Oh yes !

Banana Nice Cream
2 servings

3 ripe bananas frozen
0.8 cups frozen strawberries

Mix the frozen fruit and berries with a hand blender. Serve immediately and garnish with your favorite granola, fresh berries, coconutflakes, nuts or seeds. The base is frozen banana, then you can flavor with any frozen fruit or berries you want. Remove the fruit from the freezer a few minutes before you mix so you do not destroy the blender blades.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Detta blev eftermiddagens mellis, sååå gott! Vill också bara säga tack för det inspirerande inlägget vid påsk om allt godis som vi stoppar i oss under den högtiden. Gav mig en så bra tankeställare inför helgen och jag fick upp helt nya ögon för det. Tusen tack för inspirationen till ett hälsosammare liv! 🙂

  Elisabeth 2015-04-08 17:28:00
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Vad kul att du gillade det! Visst är det förvånansvärt gott!? Min sambo trodde inte sina ögon när jag serverade glass till frukost, haha 🙂 Vad glad jag blir att du uppskattade inlägget. Jag tycker det är så mycket lättare att göra medvetna val när man har lite mer kött på benen och faktiskt vet vad det vi stoppar i oss innehåller. Godis och choklad i alla ära, men väljer gärna alternativ som inte bara består av socker och onödiga E-ämnen. Ha en härlig kväll! <3

   Anja Forsnor 2015-04-08 18:11:00
   Svara
 • Åh det här är så gott! Kanske ska göra det lite senare 🙂 Men ett tips till dig och dina internationella läsare är att cups och dl inte går att översätta direkt eftersom 1 cup är cirka 2,4 dl. Tänker bara så att det inte blir galet med proportionerna för de engelsktalande läsarna.

  Sandra Lindström 2015-04-08 11:16:00
  Svara
  • Svar på Sandra Lindströms kommentar.

   Tack Sandra för att du är så grym och uppmärksam! Jag har en tendens att alltid glömma just den detaljen vilket kan bli lätt förödande i vissa recept 🙂 Ändrar direkt! Stor kram till dig för att du tog dig tid att rätta mig!

   Anja Forsnor 2015-04-08 13:33:00
   Svara
 • bästa grejen!

  linnéa 2015-04-08 11:01:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!